Nie działają śwaitła obrysowe w drzwiach i p. mgielne przód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Zamieszczone przez AdamB
    Absolutnie się z tobą zgadzam, że halogeny w OII niewiele dają, oprócz oświetlenia pobocza.
    ja nie mówię, że niewiele dają, ja mówię, że nie dają NIC :lol:
    przynajmniej w O2 z 2005r tak właśnie było :szeroki_usmiech

Zamieszczone przez AdamB
    Ale takie podłączenie u twojego ojca to jest fabryczne czy zrobione w ASO??
    nie ma żadnego podłączenia na razie
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• Symbiotyk
      Classic
      • 2010
      • 12

No i lipa, okazało się że mam wydmuszki, brak podłączenia. To są jakieś jaja, zastanawiam się czy nie domagać się rekompensaty od poprzedniego właściciela, zwłaszcza że oszukał mnie jeszcze z kołami letnimi. Autko ma 38000 km, w ogłoszeniu dwa komplety kół, kupiłem na zimówkach które są ok, zapytałem czy letnie są na alu, powiedział że na stalówkach, ale nie pytałem jak zużyte, okazało się przy wydaniu auta że daje mi szroty ( krzywe felgi i opony zjechane do punktów kontrolnych). Katastrofa!

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Symbiotyk, to wszystko to są akurat rzeczy, które można sprawdzić\obejrzeć przed zakupem, więc myśl o jakiejś rekompensacie nawet nie przeszłaby MI przez głowę.
        po prostu zwykłe cwaniactwo i tyle.
        następnym razem będziesz mądrzejszy i będziesz wiedział np. że mint nie ma halogenów a jak ma to są dokładane, a jak są dokładane to trzeba je sprawdzić, dokładnie zresztą jak każdą inną rzecz z wyposażenia, żeby sprawdzić czy działa i w ogóle jest.
        generalnie słowo sprzedającego dla mnie niewiele znaczy.
        koła miały byc no to są, skoro nie umawiałeś się na alu z zajebistym bieżnikiem to...

[ Dodano: Czw 30 Gru, 10 07:22 ]
        ja to bym się raczej na tym skupił:

Zamieszczone przez Symbiotyk
        Autko ma 38000 km
        a nie na halogenach :hmm aly
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• matti7575
          Classic
          • 2010
          • 5

witam kolegów, ja mam podobne pytanie z oświetleniem tylko chodzi o panel sterownia szyb w kodzie octavi II, mianowicie mam minta ale panel kupiłem do sterownia na 4 szyby, kupiłem konektorki ale nie wiem gdzie który wpiąc zeby sterowały się przednie szyby (z tyłu mam korbki) i jaki kolor kabla to podświetlenie panela, dzięki jakby co za odpowiedz
          matti

Komentarz

Pracuję...